Selecteer een pagina

ABOUT US

Ons verhaal

Allereerst zullen wij ons even voorstellen, wij zijn Lisa en Gaby. Twee communicatie studenten uit ‘s-Hertogenbosch. Samen hebben wij dit platform opgericht om anderen te helpen bij het vinden van een goede basis skincare routine. Zelf houden wij ons ook met skincare bezig, want het is zo belangrijk. Wil je meer weten over onze eigen ervaring? Scroll dan naar beneden.  

Het delen van skincare is momenteel een grote trend. Door influencers worden er dan ook veel verschillende skincare producten promoot. Daarnaast is er veel informatie te vinden over skincare en zijn er talloze producten op de markt. Hierdoor kan het vinden van een goede basis skincare routine, die past bij jouw huid, een enorme uitdaging zijn. Met name in Amerika is skincare een grote trend. In Nederland merken wij dat het minder populair is, in tegenstelling tot Amerika. De vele informatie die er te vinden is willen wij filteren, zodat jullie zoektocht eenvoudiger wordt. Een skincare routine is voor iedereen even belangrijk, met of zonde huidproblemen. Hoe eerder je met skincare begint hoe beter! Hierdoor kan je huidproblemen voorkomen en veroudering vertragen of zelfs tegengaan! 

 

Gabriela

Gabriela

Ik was nooit geinteresseerd in skincare, als tiener was ik gelukkig en had ik een egale huid. Ik ben op Aruba opgegroeid, met veel zon! Toen ik 18 werd moest ik naar Nederland verhuizen en veranderde mijn huid. Toen ging ik skincare onderzoeken en kwam ik erachter dat je elke dag SPF en moisturizer moet dragen. Dit deed ik nooit, niet eens op Aruba en nu kan ik zien dat mijn huid beschadigd is door de zon. Nu vind ik het belangrijk dat mensen op tijd beginnen met een skincare routine, zodat ze andere huidproblemen kunnen voorkomen. Ik vind onze doel belangrijk omdat toen ik met skincare begonnen was, had ik allerlei producten geprobeert, maar ik wist nooit wat echt nodig was. Uiteindelijk is het een zoektocht voor iedereen, wat voor de ene werkt, werkt niet voor de ander. Op dit platform kunnen we tips en ervaringen met elkaar delen zodat we allemaal een goede skincare routine kunnen ontwikkelen! 

Lisa

Lisa

Een skincare routine is voor iedereen ontzettend belangrijk, met of zonder huidproblemen, dat heb ik de afgelopen tijd wel geleerd. Er gebeurd zoveel met de huid dat wij niet kunnen zien. Al enkele jaren houd ik mij met skincare bezig. Waarom? Omdat ik helaas niet zo’n egale huid had/heb. Zo heb in de afgelopen jaren veel producten geprobeerd, zowel dure als goedkope producten, waarvan maar een klein aantal door de test heen kwam. Wat ik anderen vooral wil meegeven is probeer producten uit en kijk waar jouw huid goed op reageert. Als dat product voor mij werkt betekend dat niet dat het ook voor jou werkt, elke huid is namelijk anders. Wel heb in de afgelopen tijd zoveel geprobeerd dat ik graag mijn pareltjes met je deel. Maar ook wat essentieel is in een skincare routine en waarom skincare zo belangrijk is. Om uiteindelijk ervoor te zorgen dat iedereen een goede basis skincare routine heeft, waar de huid blij van wordt!  

Onze missie

 Als je huidproblemen hebt zul je waarschijnlijker sneller beginnen aan een skincare routine, dan als je geen huidproblemen hebt. Terwijl skincare net zo belangrijk is voor mensen zonder huidproblemen. BE SKINCARE wilt laten zien wat het belang van een goede skincare routine is. Daarnaast wilt BE SKINCARE de vele informatie filteren, zodat jullie zoektocht naar het vinden van een skincare routine eenvoudiger wordt. Om uiteindelijk ervoor te zorgen dat iedereen een goede basis skincare routine heeft, die past bij de huid. 

”Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time” 

Linden Tyler

Be good to your skin. You’ll wear it every day for the rest of your life”  

 Renee Rouleau

Your skin has a memory. In ten, twenty, thirty years from now, your skin will show the results of how it was treated today. So treat it kindly and with respect”  

Jana Elston